Testveld

 

Houten Speelhuisjes is er niet alleen digitaal, u kunt ons ook bezoeken! Wij hebben een groot testveld waar vele speelhuisjes opstaan, met glijbanen en accessoires. U kunt dan alle verschillende modelen met elkaar vergelijken, en als u wilt geven wij u graag wat advies!

Buiten de speelhuisjes hebben wij ook verschillende zandbakken, picknicktafels en schommels op staan. Kortom alles wat op deze site staat kunt u ook testen! Kom dus snel langs

 

Veder staan op ons testveld ook trampolines, skelters en loopfietsjes wilt u daar meer over weten bezoek dan onze andere site Trampoline-Kampioen.nl

 

Wij leveren onze speelhuisjes uit eigen voorraad dus u kunt hem gelijk meenemen, ook de glijbanen en accessoires hebben wij liggen! Maar laat u toch liever bezorgen dan kan dat natuurlijk ook!

 

Op ons testveld is veel te zien en te doen dus u kunt u kinderen gerust meenemen 

Wij geven u graag informatie over alle verschillende speelhuisjes, vertellen waar u op moet letten. En zoeken samen met u graag naar het beste speelhuisje voor u!


Op ons testveld zijn vele trampolines opgesteld zowel inground als staande modellen, van verschillende grootte, merken, kleuren en kwaliteit. Als u advies wil bij het uitzoeken van een trampoline, hebben wij ervaren medewerkers die u graag helpen. Kom ook langs!

 

De houten speelhuisjes die op ons testveld te zien zijn

 

Houten Speelhuisje Treehouse De Luxe

Houten Speelhuisje Funny L

Houten Speelhuisje Funny XL
Houten Speelhuisje Birdy
Houten Speelhuisje Space Tower

Houten Speelhuisje Power Tower

Houten speelhuisje Funny

Houten speelhuisje Lois

 

Veder hebben wij ook verschillende kunststof huisjes 

Kunt u niet langs komen? Maar wilt u wel meer weten of advies? Geen probleem bel gewoon even naar 0341-352354! Wij zijn 6 dagen per week voor u geopend!

maandag t/m donderdag: 09:00 - 20:00 uur
vrijdag: 09:00 - 21:00 uur
zaterdag: 09:00 - 17:00 uur 

Of mail naar info@houten-speelhuisjes.com

© 2011 - 2019 HOUTEN - SPEELHUISJES . COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel