Testveld

 

Houten Speelhuisjes is er niet alleen digitaal, u kunt ons ook bezoeken! Wij hebben een groot testveld waar vele speelhuisjes opstaan, met glijbanen en accessoires. U kunt dan alle verschillende modelen met elkaar vergelijken, en als u wilt geven wij u graag wat advies!

Buiten de speelhuisjes hebben wij ook verschillende zandbakken, picknicktafels en schommels op staan. Kortom alles wat op deze site staat kunt u ook testen! Kom dus snel langs

 

Veder staan op ons testveld ook trampolines, skelters en loopfietsjes wilt u daar meer over weten bezoek dan onze andere site Trampoline-Kampioen.nl

 

Wij leveren onze speelhuisjes uit eigen voorraad dus u kunt hem gelijk meenemen, ook de glijbanen en accessoires hebben wij liggen! Maar laat u toch liever bezorgen dan kan dat natuurlijk ook!

 

Op ons testveld is veel te zien en te doen dus u kunt u kinderen gerust meenemen 

Wij geven u graag informatie over alle verschillende speelhuisjes, vertellen waar u op moet letten. En zoeken samen met u graag naar het beste speelhuisje voor u!


Op ons testveld zijn vele trampolines opgesteld zowel inground als staande modellen, van verschillende grootte, merken, kleuren en kwaliteit. Als u advies wil bij het uitzoeken van een trampoline, hebben wij ervaren medewerkers die u graag helpen. Kom ook langs!

 

 

 

Veder hebben wij ook verschillende kunststof huisjes 

Kunt u niet langs komen? Maar wilt u wel meer weten of advies? Geen probleem bel gewoon even naar 0341-352354! Wij zijn 6 dagen per week voor u geopend!

maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
zaterdag: 09:00 - 17:00 uur 

Of mail naar info@houten-speelhuisjes.com

Over onze speelhuisjes

Meer weten over Houten Speeltoestellen?

Bij Trampoline-kampioen hebben we verschillende houten speeltoestellen van een goede kwaliteit, maar het ene hout is stevigere dan het andere. Wilt u weten welk speeltoestel het beste in uw tuin past. Kom dan langs in onze showtuin, want wij hebben we verschillende speelhuisje opstaan zodat u ze kan bekijken, en de kinderen ze kunnen uitproberen. Ook hebben we verschillende accessoires hangen en staan, dus een keer langskomen is zeker de moeite waard! Wij zijn zes dagen per week geopend dus langskomen kan alitjd wel! Ook hebben wij een leuk team van werknemers die ervaren zijn op het gebied 

Houten speelhuisjes

De meeste houten speelhuisjes die op onze site, staan hebben wij op voorraad en uitstaan op ons testveld. Om de speelhuisjes zit een houten frame zodat ze vervoerbaar zijn. De meeste speelhuisjes vervoeren wij zelf, maar het kan zijn dat als we u kant niet op hoeven het speelhuisje mee gaat met een bezorgdienst. De speelhuisjes moeten nog wel inelkaar gezet worden, dit is goed te doen. Bij de speelhuisjes zitten altijd instructies en de schroeven en dergelijke wat u nodig heeft, een schroevendraaier zit er echter niet bij. Ziet u het niet zitten om zelf het speelhuisje inelkaar te zetten? dan kunt u gebruik maken van onze montageservice, hier berekenen wij wel extra kosten voor. 

 

Hout leeft!

Houd er rekening mee dat hout een natuur product is en dus niet altijd helemaal perfect is, het kan zijn dat er een scheurtje of een knoest in zit. Dit heeft veder geen invloed op de stevigheid of bouw van het speelhuisje. Mocht dat wel het geval zijn? neem dan contact met ons op en dan lossen wij het op. 

Hout leeft en er kan schimmelvorming of hars ontstaan, dit is veder geen probleem bouw het speelhuis rustig op. De schimmelvorming van het hout kunnen wij helaas niet veel aan doen, het komt door het impregneren van het hout. De schimmel heeft veder geen invloed op de kwaliteit of stevigheid van het hout. De schimmelvorming zal verdwijnen door er met een oude doek over heen te gaan, en na een paar dagen in de zon zal het hout zo goed als schimmelvrij zijn. Als het speeltoestel eenmaal staat zal er geen schimmelvermoming meer zijn. Hars is een natuurlijk product in hout het heeft veder geen invloed u kunt het gewoon weg halen en er zal veder niks aan de hand zijn. Schimmelvorming komt voor om de meeste houten speeltoestellen, omdat ze geïmpregneerd zijn en is volkomen normaal. En bij de meeste speelhuisjes van Trampoline-Kampioen valt het harstikke mee omdat we ons best doen het zo goed mogelijk tegen te gaan, maar er kan altijd een plankje bij zitten of een uitzondering. 

Voor vragen over schimmelvorming op het hout bel gerust naar 0341-351334

Al onze houten speelhuisjes,zandbaken, schommels zijn geïmpregneerd daarom hoeft u er niks maar aan te doen. Maar wilt u ze graag verven dan kan dat harstikke goed, maar het is niet nodig maar mocht u het mooi vinden kan het. 

 

Tip:
Hout wat buiten staat heeft onafhankelijk van impregnering, kwaliteit en houtsoort een bepaalde zorg nodig. Maak het hout af en toe schoon en geef het een beschermende deklaag. Hoe beter de zorg, des te langer heeft u plezier van uw houten product.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle speeltoestellen welke wij leveren voldoen aan de strengste eisen op het gebied van productveiligheid en speelveiligheid. Materiaal en verbindingen zijn gekeurd volgens TÜV en GS.

Hieronder een verduidelijking van de betekenis en de waarde van deze keurmerken:


TÜV GS, herkenbaar teken van productkwaliteit

Het gerenommeerde TÜV-productkeurmerk GS staat voor gecontroleerde veiligheid. Het GS-merk bewijst dat een product is getest door een gekwalificeerde keuringsinstantie. Hiertoe behoren ook een eerste inspectie van de productiefaciliteiten en periodieke procescontroles. Wanneer aan de eisen voor toekenning van het GS-merk is voldaan, mag het GS-merk naast het CE-merk worden aangebracht op zowel consumentenartikelen als investeringsgoederen. Met het GS-merk wordt bevestigd dat bijvoorbeeld technische werktuigen, zoals transportinrichtingen, hefwerktuigen, tuinbouwmachines of werkmeubelen, voldoen aan de uitgebreide veiligheidseisen van de Duitse wet op de veiligheid van apparaten (Gerätesicherheitsgesetz GSG).

 

TÜV NORD is een aangewezen instantie van de Europese Unie op het terrein dat door EG-Richtlijnen (o.a. Laagspanningsrichtlijn, Speelgoedrichtlijn, Drukvatenrichtlijn, Machinerichtlijn) gereguleerd wordt. TÜV Rheinland Group staat voor onafhankelijkheid, neutraliteit en vakkundigheid. Als internationale dienstverlener documenteert TÜV Rheinland Group de veiligheid en kwaliteit van nieuwe en bestaande producten, systemen en services.

© 2011 - 2024 HOUTEN - SPEELHUISJES . COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel