Houten speelhuis funny XXL

Artikel 5 van 10
€ 699,00 (inclusief btw)

De 14 mm dikke paalwoning met veranda en balkon wordt een blikvanger in je tuin en zorgt voor veel speelplezier voor de kinderen.

Veel ruimte om te spelen

Speelhuis funny XXLis voorzien van een overdekte veranda en een groot balkon en is te bereiken via een houten ladder. Het ruime speelhuis biedt binnen voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kinderkeuken of een tafel.
Veilige deur en raam
Aan de voorzijde is de paalwoning voorzien van een vast kunststof glasraam en in de zijgevel een raamuitsparing met luiken en een bloembak. Het raam en de tweedelige deur zijn voorzien van vingerklembeveiliging.

Stabiele basisconstructie
De basisconstructie bestaat uit 14 mm dik onder druk geïmpregneerd geprofileerd hout en is daardoor bijzonder weerbestendig. De hoogwaardige afwerking garandeert maximale stabiliteit.
Incl. Platform van 150 cm
Het 150 cm hoge overdekte platform is optioneel uit te breiden met een 300cm glijbaan. Het platform kan optioneel worden ingekort tot 120 cm door het inkorten van de palen en ladder (instructies zijn opgenomen in de montagehandleiding.) Indien u in verband met aanschaf van een glijbaan de hoogte wilt verkleinen naar 120 cm, dan is een 240 cm lange glijbaan nodig.


Dit speelhuisje is mogelijk af te halen bij de winkel. Kijk alleen goed naar de afmetingen van het pakket of u het mee kan nemen.

Voor meer informatie over dit speelhuisje of een van de andere, mail naar info@houten-speelhuisjes.com of bel naar 0341-352354. 

Wilt u met eigen ogen de verschillen zien? Kom dan langs op het testveld.

Het speelhuis word standaard zonder kunststof accessoires geleverd.  Maar wilt u het houten speelhuis nog leuker maken? klik dan hier voor de leukste accessoires! 

Specificatie Omschrijving
Verzendkosten (Nederland) € 60,00
© 2011 - 2024 HOUTEN - SPEELHUISJES . COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel