-17%

Prestige garden houten speelhuis Treehut

Vorige Artikel 2 van 12 Volgende
€ 539,00 € 445,00 (inclusief btw)

Een speelhuis in de vorm van een boomhut, en dat in je achtertuin; gegarandeerd urenlang speelplezier voor ieder kind! Het houten speelhuis is voorzien van een rechte trap, een deurtje wat uit twee delen bestaat en een paneel met een luikje. Het paneel met luik kan zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde geplaatst worden; wat het beste uitkomt in jouw tuin. 

De houten palen hebben een dikte van 9 x 9 cm. We adviseren de palen te verankeren met speciale paalpunten; deze zijn apart bij te bestellen. Dit is voor extra stabiliteit en ter verlenging van levensduur van de palen. Het dak is exclusief dakleer, eventueel is dat er wel bij te bestellen.

Als je gaat monteren dien je eerst te controleren welke lengte de bestelde glijbaan heeft:

  • Lengte 240 cm: het platform dient gemonteerd te worden op 120 cm
  • Lengte 265 cm: het platform dient gemonteerd te worden op 135 cm
  • Lengte 300 cm: het platform dient gemonteerd te worden op 150 cm.

Dit speelhuis zijn heeft standaard een platformhoogte van 150 cm. Als je het platform 120 cm of 135 wilt, zul je de palen moeten inkorten of dieper in moeten graven.


Het speelhuis is ook zelf af te halen (met een aanhanger). De afmetingen van het pakket zijn circa: 240 x 120 x 60 cm.

Dit speelhuisje is mogelijk af te halen bij de winkel. Kijk alleen goed naar de afmetingen van het pakket of u het mee kan nemen.Voor meer informatie over dit speelhuisje of een van de andere, mail naar info@houten-speelhuisjes.com of bel naar 0341-352354. 

Wilt u met eigen ogen de verschillen zien? Kom dan langs op het testveld.

Het speelhuis word standaard zonder kunststof accessoires geleverd.  Maar wilt u het houten speelhuis nog leuker maken? klik dan hier voor de leukste accessoires! 

Specificatie Omschrijving
Verzendkosten (Nederland) € 60,00
© 2011 - 2022 HOUTEN - SPEELHUISJES . COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel