-21%

Houten Speelhuisje Funny L

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende
€ 469,00 € 369,00 (inclusief btw)

Het houtenspeelhuisje Funny L is ideaal voor als u een niet te hoog speelhuis maar ook niet helemaal op de grond wilt. De Funny L is met een plateau hoogte van 59 centimeter ideaal voor kleine kinderen. Het is leuk om in de spelen met een bloembakje en luikjes aan de zijkant. Maar ook veilig met een twee trees schuine trap en een stevig balkonnetje. Het huisje wordt zonder dakleer geleverd

 

Buitenmaat speelhuisje

124*179

Breedte inclusief trapje

168

Hoogte plateau

59

Hoogste punt speelhuisje

214

 

Dit speelhuisje is extra veilig dankzij een antivingerbeknelling techniek. Zodat er geen vingers meer knel komen te zitten tussen de deurtjes of raamluikjes.

Om het houtenspeelhuis meer stevigheid te bieden adviseren wij paalpunten te gebruiken. De paalpunten zorgen er tevens ook voor dat de palen langer mee gaan de paalpunten bieden namelijk bescherming tegen het rotten. De paalpunten kunt u er als extra optie bijbestellen.


Dit speelhuisje is mogelijk af te halen bij de winkel. Kijk alleen goed naar de afmetingen van het pakket of u het mee kan nemen.

Voor meer informatie over dit speelhuisje of een van de andere, mail naar info@houten-speelhuisjes.com of bel naar 0341-352354. 

Wilt u met eigen ogen de verschillen zien? Kom dan langs op het testveld.

Het speelhuis word standaard zonder kunststof accessoires geleverd.  Maar wilt u het houten speelhuis nog leuker maken? klik dan hier voor de leukste accessoires! 

 

Specificatie Omschrijving
Verzendkosten (Nederland) € 60,00
© 2011 - 2023 HOUTEN - SPEELHUISJES . COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel