-6%

Houten Speelhuisje Birdy

Vorige Artikel 3 van 13 Volgende
€ 849,00 € 799,00 (inclusief 21% btw)

Het BIRDY speelhuis van Prestige-Garden is een ruim en zeer compleet speelhuis met een geweldige uitstraling...

Het Birdy speelhuis is een stevig en ruim speelhuis inclusief schuine trap met leuning en zandbak. Met een bijzonder design, de wanden lopen schuin en ook het deurtje heeft een schuine kant. Ondanks dat is het een bijzonder stevig speelhuis. In een van de zijkanten zit een raam met luikjes ervoor die open en dicht kunnen. Voor naast de deur zit ook nog een raampje. Het speelhuis heeft aan de onderkant een mooie zandbak voor optimaal speelplezier.

Afmetingen in centimeters:

Buiten maat speelhuisje

120*207

Buitenmaat zandbak

140*190

Breedte inclusief trapje

210

Hoogte plateau

140

Hoogste punt

300

Breedste punt (dak)

170

 
Verzendkosten Nederland: € 50,00
Verzendkosten België: € 92,00

Specificaties:

Leeftijds groep: 3+ jaar
Trap met traptreden van 27 mm dikte!
Stevige trapleuning voor het veilig naar boven en beneden lopen.
Bordes met dikke vloer van 27 mm en hekwerk van stevige balkjes 
Veranda dak met stevige verankering op de hoeken voor duurzame verbiding en jarenlange stabiliteit.

In voorwand een grappig scheef raampje en een scheve grote deur. Deze deur heeft aan buiten- en binnenzijde een deurknop.
In de scheve zijwanden bevinden zich aan beide zijden (L+R) een scheef raamkozijn met hierin scheve luikjes. Deze luikjes zijn indien gewenst af te sluiten.
Het dak heeft aan alle zijden een mooie ruime overstek zodat een robuuste uitstraling ontstaat en een gezellig uiterlijk. Inregenen is hierdoor vrijwel niet mogelijk.
De dakranden / gevellatten zijn lekker groot en breed en doen hierdoor zeker niet iel aan, maar geven dit speelhuis juist meer uitstraling. De gehele vloer heeft een dikte van 27 mm en geeft het huis veel sterkte en stabiliteit (sterk onderscheidend in de markt) De benen van dit grote speelhuis bestaan uit 4 dikke palen van wel 9 cm in het vierkant (9x9 cm). Tusen deze benen is een TÜV goedgekeurde zandbak met een hoogte van ongeveer 29 cm en wederom een wanddikte van wel 27 mm bevestigd.

Rondom deze zandbak is aan de bovenzijde een stabiele zitrand ontwikkeld zodat het hier goed toeven is.

Het gehele speelhuis heeft met vlag en wimpel het nieuwe (per februari 2014) TÜV certificaat behaald en is hierdoor koploper in de markt betreffende een speelhuis op hoge benen. Het BIRDY speelhuis is naast dat het een geweldig speelhuis is ook een veilige keuze! Het totaal van deze combinatie van groot speelhuis met trap, veranda en zandbak maakt het BIRDY Exclusive de Luxe speelhuis van Prestige-Garden tot een unieke verschijning in iedere moderne of klassieke tuin. De kwaliteit van de gebruikte materialen, Geïmpregneerd Grenen hout, is zeer goed en hoogwaardig te noemen (duurzaamheidsklasse 3-4). Het Grenen hout komt uit het Duitse Sauerland en is geschaafd en onder hoge druk geïmpregneerd. Alles wordt inclusief montagehandleiding en montagematerialen geleverd.

Om het houtenspeelhuis meer stevigheid te bieden adviseren wij paalpunten te gebruiken. De paalpunten zorgen er tevens ook voor dat de palen langer mee gaan de paalpunten bieden namelijk bescherming tegen het rotten. De paalpunten kunt u er als extra optie bijbestellen.

Het speelhuis word standaard zonder accessoires geleverd.  Maar wilt u het houtenspeelhuis nog meer opleuken? klik dan hier voor de leukste accessoires!  

Dit speelhuis wordt standaard geleverd zonder glijbaan maar deze zijn wel los verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wilt u de glijbanen bekijken klik dan hier!

 

© 2011 - 2019 HOUTEN - SPEELHUISJES . COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel